individuele zwangerschapsbegeleiding

De individuele zwangerschapsbegeleiding is helemaal op maat. Aan de hand van een aantal gesprekken bereiden we ons voor op de geboorte van jullie kind. De bedoeling is dat jullie als koppel met volle vertrouwen jullie eigen bevalling kunnen aangaan. Meestal gebeuren deze gesprekken bij jullie thuis.

 

_ Het kennismakingsgesprek: Hier komt ruim aanbod wat een doula precies kan doen, wat je mag verwachten. Daarnaast is er ruimte voor gesprek rond de emotionele beleving van je zwangerschap.

 

 

- Het intakegesprek: Hier bespreken we o.a. wat er met je lichaam gebeurt tijdens de bevalling. Wat je zelf kan doen om mee te werken, hoe je kan tegenwerken. We bespreken je opties, jij kan en mag immers kiezen! Jij geeft vorm aan je eigen bevalling.

 

 

- Vervolggesprekken: Daarna volgen nog een aantal gesprekken om dieper in te gaan op jullie verwachtingen en wensen, er wordt waar nodig informatie gegeven, er kan een geboorteplan/wensenlijst opgesteld worden, we nemen de tijd om zorgen en angsten uit te spreken…