wie ben ik

Hallo,

 

Ik ben Elke en in eerste plaats mama van 3 prachtige kinderen. Een dochter Charlotte, een sterrenkindje Margot en een zoon Wilco. Mijn eigen bevallingservaringen zijn zo heerlijk positief en vreemd genoeg heb ik mij hierover lange tijd 'schuldig' gevoeld... Je hoort immers vooral de negatieve verhalen. Ik dacht dat ik één van die weinige was die 'geluk' heeft gehad.

 

Nu bekijk ik dit anders...

 

In eerste instantie wens ik iedere vrouw een mooie bevallingservaring toe, maar eigenlijk vind ik dat elke vrouw het verdient, ongeacht hoe de bevalling ook verloopt. Sterker nog; ik vind dat elke vrouw er recht op heeft!

 

En ik geloof dat dit kan. Daarom wil ik je begeleiden en ondersteunen tijdens je zwangerschap en bevalling door eerlijke informatie te geven, door een luisterend oor te zijn, door een vertrouwensfiguur te zijn gedurende deze unieke gebeurtenis in je leven: de geboorte van je kind.

 

Tot 2013 ben ik werkzaam geweest binnen de sociale sector. In 2014 ben ik een andere weg ingeslagen en mag ik mezelf een doula noemen :-)

Ik ben actief lid van de Vlaamse Federatie van Doula's. http://www.doulasite.be

Ik maak deel uit van het geboorteteam 'Levenskracht' http://www.veiligbevallen.be

Daarnaast ben ik borstvoedingsconsulente http://borstvoedingvzw.be/index.html en heb ik tijdelijk als kraamverzorgster gewerkt.

 

Ik ben actief als doula in Vlaams Brabant en Limburg. Ik sta open voor elke vraag dus aarzel niet om me te contacteren.

 

Groetjes

 

Elke